Taiwaneser kan också fylla år.

Inom en vecka har vi hunnit fira två st födelsedagar, Rami's och Max's. Förra söndagen var vi och firade Rami på restaurangen Chili's där god mat och ett glatt gäng vankades! Och igår var det dags för Max att bli ett år äldre, vilket vi firade med att glida på T.G.I. Friday's. Båda gångerna lyckades vi få personalen  att komma ut och sjunga vilket verkligen är ett vinnande koncept, fantastisk underhållning! Nedanför kan ni se hur ROLIGT vi hade.
 
SUPERglada födelsedagsbarnet.
Jesus svängde förbi med sina lurviga han med.
Max attackerar sin portion.
Max's fina födelsedagsbricka.
Häppy Börsday Määäx!
Nä men..
TJENA! (Spana in Tintin-frillan)
Ceasar.
Henke's fräscha lilla hamburgarfamilj.

Bloggtorka. JA.

Hallå på er, era små muppar! Nu hare varit stendött här ett tag. Sorry för detta, hoppas att det ska bli bättre. Vilket det troligtvis inte kommer bli på ett tag. För just i denna stund har man plugg ända upp till öronen. Det är läsande och skrivande TJUGOFYRASJU! Men, solen skiner fortfarande på André Nyström. Det är fortfarande ca 25 grader varmt och soligt emellanåt så det är ju härligt. Jag vet dock inte vad jag kan berätta för exalterande nyheter, för att uppdatera er om vad som hänt på sistone. Förutom att samtliga av mina shorts har spruckit i grenen, vilket har gjort det lite problematiskt. Ser även att jeansen börjar ge vika lite så det är väl dags för lite nya inköp så fort man får tid. Men julen smyger ju sig sakta men på, så det är inte jättelångt kvar till en (vad jag anser) liten välförtjänt ledighet. Slänger alla fall upp lite bilder på en "in action" stund, från ett litet myspyscafé så ni kan se hur vi har det under dagarna här i lilla Asiatlandet. Tjing tjong långkalsong!
Tunga saker.

En liten klick av Sverige. En stor klick av plugg.

Som sagt så är det högsäsong i plugget. Det känns som att det är det enda vi gör nu under Midterms-perioden. I ett försök att glömma dessa studiebekymmer valde därför jag, Henke och Max att ta en sväng förbi IKEA för att avnjuta dess utsökta köttbullar, och för en liten stund få känna oss som hemma.
In action med kinesiskan och dylikt.
Boysen väljer och vrakar bland de svenska rätterna.
Mesta till julkänsla man får den här julen.
Svenska köttbullar som "mat-tanterna" dränkte i brunsås.
Blev även till att tjacka lite fler LEKSANDs för att fylla ut skafferiet.

Farsans (Zlatans) dag.

Idag är det än en gång dags att visa sin uppskattning och tacksamhet för att man får vandra runt på detta runda klot, genom att fira Farsans dag. Detta gjorde jag genom att min syster ringde för några dagar sedan och sa att det var dags, som hon gör inför varje "mamma- och pappadag". För att sedan talas vid med far min via Skype så att han kunde visa upp sina nya prylar, som han fått av syrran och mig. Det blev Ibra's nya biografi "Jag är Zlatan Ibrahimovic" och en liten tisha med texten "Zlatan is my Homeboy". Nämligen så att pappa har ett särskilt tycke för allas vår egen Zlatan Ibrahimovic! Om inte morsan hade funnits finns det stor risk att jag lika gärna skulle kunnat heta André Emanuel Ibrahimovic istället. Där har ni en bild av hur min farsa är, så tjing tjong långkalsong på er!

11-11-11. Partying IKEA-Style.

Igår vare som sagt den tid vi alla väntat på, 11-11-11! Strax innan klockan slog 11:11 fick Henke panik över att vi var tvungna att göra någonting extraordinärt, vilket resulterade i att han kuta runt i lägenheten likt en stucken liten gris. Senare var det i alla fall dags för oss att hosta vårt stora, feta, svenska "After Midterm Pre-Party" där vi skulle visa de andra utbytesstudenterna hur man firade IKEA-Style! Vi hade förberett grannarna genom att säga till dem att jag fyllde år och att vi därför skulle ha en lugn liten tillställning. Kvällen resulterade i ett vinnande koncept då vi imponerade på gästerna genom att spela "Boten Anna" samt bjuda på snus och knäckebröd. Sen verkar det helt klart som att vi har den absolut FETASTE läggan i stan, hen hao (Mycket bra). Sen bar det av mot stans HETASTE (Kokhet) nattklubb, Luxy, men vad som hände där är en helt annan historia. Slänger upp lite bilder från "födelsdagskalaset".
Snyggast på fekken.
Några av fransoserna som utgjorde ca 90 stabila procent av kvällens gäster.
Glada gänget.
The Wolfpack.
Självklart flög en laptop fram och blev utsatt för ett så kallat "Facerape". Tokigt.
Charlie med sin No-Shave-November mustasch.
Avslutar med en nice bild på Barbie & Ken.

Midterms + Tröstätande = Sant.

Är fullt upp med pluggande inför våra "Midterm examinations", så denna vecka har därför bestått av plugg, plugg och BARA plugg. Därför tyckte vi att vi kunde unna oss en lite extra saftig burgare för ett försök till att tröstäta oss lyckliga. Det fungerade första minutrarna.. Sen tog det en motsatt riktning.
 

Tårar, svett och blödande bröstvårtor.

Det är bara riktiga män som springer tills att bröstvårtorna börjar blöda. Eller så är det dags att tjacka en ny tröja. Eller så är man bara en mes. Men tillsvidare så fåre bli plåster på såren. Ska man vara fin får man lida pin, så på med tejpen på tuttarna så kör vi!

Dagens taiwanes + Några hurtiga småttingar.

Idag kom hyresvärden förbi för att kolla läget lite. Med sig hade hon sin systers barnbarn som vägrade att hälsa eller titta in i kameran. Han tog istället sin lilla tidning och positionerade sig på dörrmattan som att han var redo att.. klämma en liten rackare. På så sätt vann han titeln Dagens taiwanes.
Såg även dessa sköna lirare kl 8 på morgonen när man traskade till plugget. Direkt efter att bilden togs började hela gänget vinka. Då blev man så där härligt glad som bara barn kan göra en.

RSS 2.0